SÄLJA KONST

Artely.se är Sveriges främsta försäljnings- och marknadsföringsplattform online för originalkonst och verkar genom ett samarbete med etablerade konstnärer och gallerier. Genom en central marknadsplats för originalkonst i Sverige underlättar vi för konstköpare att både hitta och köpa er konst.

Vi jobbar kontinuerligt med att presentera och marknadsföra den konst som finns på Artely genom bl.a. onlinemarknadsföring, konstmässor och i media både i Sverige och internationellt. Det är helt gratis att vara med och ställa ut konst samt presentera utställningar på Artely. När vi säljer ett konstverk tar vi provision. Kontakta oss för mer information om våra provisioner.

Förutom att ni är representerade på Artely.se presenteras också varje konstnär och galleri med en egen snygg profilsida. Sidan är väldigt enkel att använda och administrera, ni lägger själva upp verk som ni vill sälja, sätter priset och informerar om era kommande utställningar. Genom att ställa ut på Artely når ni ut till en bredare publik och får ta del av smidiga betallösningar med anpassad konsttransport direkt hem till kunden.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer eller ansök direkt här – ansök.

Kontakta oss:
070 770 81 74
info@artely.com

VILLKOR

Ni ansöker om att ställa ut och sälja er konst på Artely genom att skicka in en ansökan här – ansök. Vi väljer att endast samarbeta med etablerade gallerier och konstnärer eller konstnärer vars verk vi tror att vi kan sälja på Artely. Vi förbehåller oss rätten att kurera den konst som ställs ut hos oss.

Det är gratis att vara med och ställa ut konst samt presentera utställningar på Artely. När vi säljer ett konstverk tar vi provision. Kontakta oss för mer information om våra provisioner. För tillfället är maxpriset vid försäljning av konstverk 100 000 kr/verk. Det finns inga krav på att de konstverk som ställs ut på Artely.se inte får ställas ut eller säljas på andra platser samtidigt. I de fall det görs är det dock inte tillåtet att sälja till ett lägre pris än det pris man angett på Artely.se. Artely förbehåller sig rätten att avbryta samarbetet om man bryter mot detta villkor. Vi förbehåller oss rätten att reducera priset till samma nivå om kunden kan påvisa att samma verk finns till försäljning till ett lägre pris någon annanstans.

Fullständiga villkor hittar du i din Profil under “Profilinformation”.