Köpa konst på Artely
På Artely köper du konst tryggt och säkert och du får ditt konstverk levererat direkt till din dörr.

Betalning
Betalningen sker via Klarna och du kan välja bland flera olika betalningsalternativ. Med Klarna kan du få hem konstverket först och betala sen.

Leverans
Alla originalverk levereras av det konstspecialiserade fraktbolaget MTAB och är försäkrade. Leveranstid är ca 10 arbetsdagar (upp till 15 arbetsdagar utanför storstadsregioner), räknat från dagen efter att du har lagt din beställning.

Alla Fine Art Prints levereras av Postnord. Leveranstid utan ram är upp till ca 10 arbetsdagar och med ram upp till ca 15 arbetsdagar, räknat från dagen efter att du har lagt din beställning.

Hemleverans ingår alltid i priset på både originalverk och Fine Art Prints.

Retur och återbetalning
Om du önskar returnera ett konstverk kan du alltid inom 14 dagar från och med att du tagit emot verket meddela oss detta och få pengarna tillbaka. Vi bokar transporten och du står för returkostnaden. Kostnaden för retur av originalverk är 1 000 kr och kostnaden för retur av Fine Art Prints är 300 kr. Du meddelar oss att du önskar göra en retur genom att maila oss på info@artely.com OBS! Ångerrätten gäller ej vid beställningar som inkluderar ram, då inramningen görs på beställning och enligt individuella önskemål.

Kontakta oss gärna vid frågor:
info@artely.com
08 – 409 09 810
070 – 770 81 74


Din varukorg är tom